Przepis i sposób przygotowania na: CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM
Kroki postępowania
![Krok 1 - CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-pszenno-zytni-ze-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-pszenno-zytni-ze-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-pszenno-zytni-ze-szpinakiem3-2.jpg)
![Krok 4 - CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-pszenno-zytni-ze-szpinakiem4-2.jpg)
![Krok 5 - CHLEBEK PSZENNO-ŻYTNI ZE SZPINAKIEM foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chlebek-pszenno-zytni-ze-szpinakiem5-2.jpg)
mąka pszenna | 400 gram |
mąka żytnia | 200 gram |
szpinak mrożony | 200 gram |
woda letnia | 200 ml |
jogurt naturalny | 100 ml |
sól | 1 łyżeczka |
cukier | 1/2 łyżeczki |
drożdże suche | 1 szt |
oliwa | 3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: