Składniki:
cielęcina | 50 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
buraki | 4 szt |
sól | |
rabarbar | 40 dkg |
zsiadłe mleko | 6 szklanek |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
koperek | 2 pęczki |
szczypiorek | 1 pęczek |
ogórki | 3 szt małe |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
cielęcina | 50 dkg |
włoszczyzna | 1 pęczek |
buraki | 4 szt |
sól | |
rabarbar | 40 dkg |
zsiadłe mleko | 6 szklanek |
śmietana kwaśna | 1 szklanka |
koperek | 2 pęczki |
szczypiorek | 1 pęczek |
ogórki | 3 szt małe |
jajko ugotowane na twardo | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: