Składniki:
wywar drobiowo-wołowy | 400ml |
80g cebuli | |
200g wieprzowiny bez kosci | |
100g boczku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
100ml smietany | |
sól, pieprz | |
papryka mielona | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
ryż | 20 dag |
wywar drobiowo-wołowy | 400ml |
80g cebuli | |
200g wieprzowiny bez kosci | |
100g boczku | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
100ml smietany | |
sól, pieprz | |
papryka mielona | |
przyprawa uniwersalna Kucharek | |
ryż | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: