Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiąca ryba w kukurydziano-porowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiąca ryba w kukurydziano-porowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-ryba-w-kukurydziano-porowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiąca ryba w kukurydziano-porowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-ryba-w-kukurydziano-porowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiąca ryba w kukurydziano-porowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiaca-ryba-w-kukurydziano-porowej-panierce3-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 6 sztuk |
por (biała część) | 1 sztuka |
jajko | 2 sztuki |
płatki kukurydziane | 1 szklanka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 łyżki |
mąka kukurydziana | do panierowania |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | do smaku |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: