Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku VIII: Pstrąg z kremem estragonowym, odc. 34
Kroki postępowania
![Krok 1 - Doradca Smaku VIII: Pstrąg z kremem estragonowym, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-pstrag-z-kremem-estragonowym-odc.-341-2.jpg)
![Krok 2 - Doradca Smaku VIII: Pstrąg z kremem estragonowym, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-pstrag-z-kremem-estragonowym-odc.-342-2.jpg)
![Krok 3 - Doradca Smaku VIII: Pstrąg z kremem estragonowym, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-pstrag-z-kremem-estragonowym-odc.-343-2.jpg)
![Krok 4 - Doradca Smaku VIII: Pstrąg z kremem estragonowym, odc. 34 foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/doradca-smaku-viii-pstrag-z-kremem-estragonowym-odc.-344-2.jpg)
pstrąg | 2 |
masło | 4 łyżki |
marchewka | 1 |
seler naciowy | 1 |
cebula biała | 1/2 |
wino białe wytrawne | 50 ml |
ocet | 2 łyżki |
śmietana 30% | 200 ml |
olej do smażenia | |
kiełki | garść |
estragon | |
Liść lubczyku suszony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: