Przepis i sposób przygotowania na: chrupiące pierożki
Kroki postępowania
Ciasto odkładam w ciepłe miejsce na 15 minut.
![Krok 1 - chrupiące pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki1-2.jpg)
![Krok 2 - chrupiące pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki2-2.jpg)
![Krok 3 - chrupiące pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki3-2.jpg)
PROPOZYCJA PODANIA
Ponieważ pierożki są twarde i chrupiące z zewnątrz można je posmarować sosem np. sweet chili
![Krok 4 - chrupiące pierożki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiace-pierozki0-2.jpg)
mąka | 1 szkl |
drożdże | 3,5 grama |
kapusta kiszona | 300 gram |
Pieprz biały mielony Prymat | |
Czosnek suszony Prymat | |
woda | 1/2 (ciepła) |
Papryka ostra mielona Prymat | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: