Przepis i sposób przygotowania na: Chrupiący chrust
Kroki postępowania
![Krok 1 - Chrupiący chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiacy-chrust1-2.jpg)
![Krok 2 - Chrupiący chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiacy-chrust2-2.jpg)
![Krok 3 - Chrupiący chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiacy-chrust3-2.jpg)
![Krok 4 - Chrupiący chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiacy-chrust4-2.jpg)
![Krok 5 - Chrupiący chrust foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/chrupiacy-chrust5-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szklanki |
jajko | 4 szt |
wódka | 30 ml |
masło | 60 g |
cukier | 60 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 200 g |
proszek do pieczenia | 1/4 łyżeczki |
olej do smażenia | |
cukier puder | do posypania |
cukier wanilinowy | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: