Przepis i sposób przygotowania na: Ciabatta szpinakowa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa7-2.jpg)
Do nagrzanego suchego naczynia jak najszybciej przełożyć ciasto.
![Krok 8 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa8-2.jpg)
![Krok 9 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa9-2.jpg)
![Krok 10 - Ciabatta szpinakowa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciabatta-szpinakowa10-2.jpg)
mąka pszenna typ6 50 | 550 g |
woda zimna | 350-400 ml |
drożdże suche | 1/3 łyżeczki |
sól | 1 łyżeczka |
szpinak baby | 50 g |
olej roślinny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: