Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka kokosowe
Kroki postępowania
Warto masło wyciągnąć z 30 minut przed ucieraniem, wtedy łatwiej będzie nam połączyć je z cukrem pudrem.
![Krok 1 - Ciasteczka kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kokosowe59-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kokosowe58-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kokosowe57-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kokosowe56-2.jpg)
SMACZNEGO :)
![Krok 5 - Ciasteczka kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kokosowe55-2.jpg)
masło | 200 gram |
cukier puder | 0,5 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka pszenna | 2,25 szklanki |
jaja | 2 sztuki |
wiórki kokosowe | 1,5 szklanki |
płatki migdałowe | do ozdoby |
Soda oczyszczona Prymat | 0,75 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: