Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka korzenne "Rewia Mody"
Kroki postępowania
Sól, cukier puder, cukier waniliowy mieszamy razem, następnie dodajemy masło i żółtka.
![Krok 1 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasteczka korzenne "Rewia Mody" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-korzenne-rewia-mody6-2.jpg)
masło | 200 / 220 gram |
cukier puder | 1 szklanka |
mąka pszenna | 2 szklanki |
sól | szczypta |
żółtko jajek | 2-3 |
cukier waniliowy | |
Przyprawa do piernika ciast i deserów Prymat | 3 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: