Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka kukurydziano orzechowe
Kroki postępowania
Wbijamy kolejno po jednym jajku i ucieramy cały czas.Kleik mieszamy z proszkiem do pieczenia Miksujemy aż do połączenia .
![Krok 1 - Ciasteczka kukurydziano orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kukurydziano-orzechowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasteczka kukurydziano orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kukurydziano-orzechowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasteczka kukurydziano orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kukurydziano-orzechowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasteczka kukurydziano orzechowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-kukurydziano-orzechowe0-2.jpg)
margaryna | 150 g |
kleik kukurydziany | 150 g |
jajko | 3 sztuki |
cukier waniliowy | 16 g |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
cukier trzcinowy | 1/2 szklanki |
orzechy włoskie | 80 mielone |
wiórki kokosowe | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: