Przepis i sposób przygotowania na: Ciasteczka marchewkowo-kokosowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasteczka marchewkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-marchewkowo-kokosowe-1-2.jpg)
Z ciasta formować kuleczki o wielkości orzecha włoskiego.
Kulki od razu układać na blasze wysłanej papierem do pieczenia.
(Ciasto jest dość lepkie, więc można delikatnie zwilżać dłonie, ewentualnie ciastka wykładać za pomocą łyżki stołowej.)
![Krok 2 - Ciasteczka marchewkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-marchewkowo-kokosowe-2-2.jpg)
(Czas pieczenia jest orientacyjny i zależy od piekarnika. Upieczone ciasteczka powinny być zarumienione.)
Ciastka ostudzić i opcjonalnie oprószyć cukrem pudrem (zmielonym ksylitolem).
![Krok 3 - Ciasteczka marchewkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasteczka-marchewkowo-kokosowe-3-2.jpg)