Składniki:
rabarbar | 10-15 dag |
olej | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2-3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
ciasto francuskie | 1 szt |
twaróg | 20 dag |
rabarbar | 10-15 dag |
olej | 3 łyżki |
jajko | 2 szt |
mąka ziemniaczana | 1 łyżeczka |
cukier puder | 2-3 łyżki |
cukier waniliowy | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
ciasto francuskie | 1 szt |
twaróg | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: