Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kokosowo-kukurydziane-z-suszonymi-wisniami-bez-glutenu1-2.jpg)
( Ja robiłam o różnych wielkościach.)
Kuleczki należy spłaszczyć i ułożyć na blasze wysłanej papierem do pieczenia.
![Krok 2 - Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kokosowo-kukurydziane-z-suszonymi-wisniami-bez-glutenu2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kokosowo-kukurydziane-z-suszonymi-wisniami-bez-glutenu3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciastka kokosowo-kukurydziane z suszonymi wiśniami (bez glutenu) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kokosowo-kukurydziane-z-suszonymi-wisniami-bez-glutenu4-2.jpg)
mąka kukurydziana | 150 gram |
cukier kokosowy | 80 gram |
wiórki kokosowe | 50 gram |
mleko kokosowe | 50 ml |
olej | 50 ml |
jajko | 1 sztuka |
sól | 1/4 łyżeczki |
wiśnie suszone | 30-40 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: