Przepis i sposób przygotowania na: Ciastka kruche Joanny
Kroki postępowania
składniki na 1 porcję
3 szklanki mąki
proszek do pieczenia 15 gram
cukier 1/2 szklanki
śmietana kwaśna 3 łyżki
smalec 1 łyżka
margaryna 125 gram
2 żółtko
1 jajko
![Krok 1 - Ciastka kruche Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kruche-joanny1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciastka kruche Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kruche-joanny2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciastka kruche Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kruche-joanny3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciastka kruche Joanny foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciastka-kruche-joanny0-2.jpg)
mąka tortowa | 3 szkl |
proszek do pieczenia | 15 gram |
cukier | 150 gram |
śmietana kwaśna | 3 łyżki |
smalec | 1 łyżka |
margaryna | 125 gram |
zótka | 2 szt |
jajko | 1 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: