Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto 3 bit
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto 3 bit foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-3-bit-6-2.jpg)
herbatniki | 30 szt około |
masa kajmakowa | 1 puszka |
czekolada starta | 70 g - gorzka |
budyń | 1 opakowanie duże |
mleko | 600-650 ml |
jajko | 2 szt |
cukier puder | 2 łyżki |
masło | 180-200 g |
sól | 1 szczypta |
śmietana 30% | 400 ml |
cukier puder | 1-1,5 łyżki |
fix do śmietany | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: