Przepis i sposób przygotowania na: ciasto bakaliowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe5-2.jpg)
![Krok 2 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe6-2.jpg)
![Krok 3 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe7-2.jpg)
![Krok 4 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe8-2.jpg)
![Krok 5 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe9-2.jpg)
![Krok 6 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe10-2.jpg)
![Krok 7 - ciasto bakaliowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bakaliowe4-2.jpg)
białko | 10 sztuk |
żółtko jajek | 5 sztuk |
cukier | 1 szklanka |
rodzynki | 200 gram |
orzechy laskowe | 150 gram |
orzechy włoskie | 100 gram |
wiórki kokosowe | 100 gram |
migdały w płatkach | 100 gram |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyczeczka |
mąka | 1 łyżka |
czekolada mleczna | 100 gram |
wiórk z białej czekolady | do posypania |
herbatniki | 2 duże opakowania |
margaryna | 400 gram |
kajmak | 2 opakowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: