Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto bawarskie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto bawarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bawarskie1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto bawarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bawarskie2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto bawarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bawarskie3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto bawarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bawarskie4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto bawarskie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-bawarskie5-2.jpg)
masło | 125 g |
mąka | 1 szkl. |
cukier | 1/3 szkl. |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
serek homogenizowany | 225 g |
jajko | 2 |
cukier | 2 łyżki |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
jabłka | 4 |
cukier trzcinowy | 2 łyżki |
cynamon Prymat | 1 łyżka |
płatki migdałowe | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: