Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto brzoskwiniowe na zimno
Kroki postępowania
Żelatynę rozpuścić w niewielkiej ilości gorącej wody.
![Krok 1 - Ciasto brzoskwiniowe na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-na-zimno1-2.jpg)
Ubitą śmietanę (nie musi być idealnie na sztywno) wymieszać z cukrem, mlekiem w proszku i nadal miksując - z serkiem brzoskwiniowym.
Na końcu masę dokładnie połączyć z przestygniętą żelatyną.
(Uprzednio wymieszaną z 2 łyżkami masy.)
![Krok 2 - Ciasto brzoskwiniowe na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-na-zimno2-2.jpg)
Masę rozsmarować na herbatnikach i wstawić do lodówki, aby lekko stężała.
![Krok 3 - Ciasto brzoskwiniowe na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-na-zimno3-2.jpg)
Ciasto schłodzić w lodówce.
Udekorować wg uznania.
![Krok 4 - Ciasto brzoskwiniowe na zimno foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-na-zimno4-2.jpg)