Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-z-jezynami1-2.jpg)
Następnie łączymy ze sobą zawartość obu misek na gładką masę.
![Krok 2 - Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-z-jezynami2-2.jpg)
Przekładamy do niej ciasto i układamy owoce.
![Krok 3 - Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-z-jezynami3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto brzoskwiniowe z jeżynami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowe-z-jezynami0-2.jpg)
mąka pszenna | 1 szklanka |
serek homogenizowany | 0,5 szklanka (brzoskwiniowy) |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
olej | 0,25 szklanka |
cukier | 0,5 szklanka |
jeżyny | na wierzch ciasta |
margaryna | do wysmarowania formy |
Bułka tarta klasyczna Prymat | do wysypania formy |
jajko | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: