Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe7-2.jpg)
POLECAM !!!
![Krok 8 - Ciasto brzoskwiniowo śmietankowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-brzoskwiniowo-smietankowe0-2.jpg)
jajko | 5 szt |
mąka | 4 łyżki |
kakao | 1 łyżka |
cukier | 4 łyżki |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
składniki masy brzoskwiniowej | |
brzoskwinie w puszce | 1 szt |
cukier | 2 łyżki |
budyń śmietankowy | 2 szt |
galaretka brzoskwiniowa | 1 szt |
składniki masy smietankowej | |
śmietana 30% | 200 ml |
serek homogenizowany | 500 ml |
cukier | 3 łyżki |
cukier waniliowy | 1 szt |
Żelatyna wieprzowa Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: