Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto budyniowo-kawowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto budyniowo-kawowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowokawowe4-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto budyniowo-kawowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowokawowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto budyniowo-kawowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowokawowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto budyniowo-kawowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowokawowe1-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto budyniowo-kawowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-budyniowokawowe0-2.jpg)
mąka | 1 szkl |
cukier | 3/4 szkl |
kakao | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier puder | 5 łyżek |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżki |
kawa rozpuszczalna | 2 łyżeczki |
Masa II: mleko | 3 szkl |
budyń waniliowy | 2 op |
margaryna | 200 g |
cukier waniliowy | 1 op |
cukier | 3 łyżki |
woda | 1/4 szkl |
aromat rumowy | |
Biszkopt | 4 szt |
jajko | 4 szt |
masa | 1/2 l |
śmietana kremówka | 1/2 l |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: