Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto cappucino
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto cappucino foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cappucino6-2.jpg)
budyń | 0,5 l |
margaryna | 1 szt |
cappuccino orzechowe | 2 łyżki |
aromat migdałowy | 1/2 łyżeczki |
cukier puder | 1 łyżka |
jajko | 6 szt |
budyń śmietankowy | 3 szt |
mąka | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
cukier | 1 szklanka |
czekolada mleczna | 3 kostki |
herbata | 1/4 szklanki |
wódka | 100 ml |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: