Przepis i sposób przygotowania na: CIASTO CHAŁWOWIEC
Kroki postępowania
![Krok 1 - CIASTO CHAŁWOWIEC foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-chalwowiec1-2.jpg)
![Krok 2 - CIASTO CHAŁWOWIEC foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-chalwowiec2-2.jpg)
![Krok 3 - CIASTO CHAŁWOWIEC foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-chalwowiec3-2.jpg)
margaryna | 250 gram |
woda | 1/2 szkl. |
cukier | 1 szkl. |
kakao | 4 łyżki |
jaja | 4 szt.(osobno żółtka i białka) |
mąka | 2 szkl. |
proszek do pieczenia | 1 łyżka |
budyń waniliowy | 2 op. |
cukier waniliowy | 1 op. |
chałwa | 400 gram (waniliowa) |
mleko | 750 ml. |
masło | 250 gram |
cukier | 2 łyżki |
herbatniki | 150 gram |
masa krówkowa | 1 mała puszka (czekoladowa) |
czekolada gorzka | 50 gram |
chałwa | 25 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: