Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto cytrynowe z białek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto cytrynowe z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe-z-bialek1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto cytrynowe z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe-z-bialek2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto cytrynowe z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe-z-bialek3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto cytrynowe z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe-z-bialek4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto cytrynowe z białek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-cytrynowe-z-bialek0-2.jpg)
białko | 1/2 szkl |
cukier | 1/2 szkl |
mąka tortowa | 1/2 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 łyżka |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej | 1 łyżka |
aromat cytrynowy | 1/2 łyżeczki |
szczypta soli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: