Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto czekoladowo-ananasowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe12-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe13-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe9-2.jpg)
![Krok 9 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe10-2.jpg)
![Krok 10 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe11-2.jpg)
![Krok 11 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe6-2.jpg)
![Krok 12 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe7-2.jpg)
![Krok 13 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe8-2.jpg)
![Krok 14 - Ciasto czekoladowo-ananasowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-czekoladowoananasowe0-2.jpg)
mąka pszenna | 350 g |
cukier kryształ | 140 g |
czekolada mleczna | 100 g |
proszek do pieczenia | 1 ½ łyżeczki |
ananas z puszki | 565 g |
czekolada w proszku | 80 g |
jaja | 7 duże |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: