Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto drożdżowe Topielec
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec6-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec7-2.jpg)
![Krok 8 - Ciasto drożdżowe Topielec foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-topielec8-2.jpg)
mąka pszenna | 4,5 szklanki |
margaryna | 1 kostka |
cukier | 1 szklanka |
drożdże | 10 dag |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 1 szklanka |
aromat cytrynowy | kilka kropli |
powidła |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: