Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-malinami-i-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-malinami-i-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-malinami-i-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-malinami-i-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto drożdżowe z malinami i rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-malinami-i-rabarbarem5-2.jpg)
mąka | 45 dag |
mleko | 1/4 l |
sól | 1 szczypta |
jajko | 1 sztuka |
drożdże | 3 dag |
cukier | 10 dag |
margaryna | 10 dag |
mąka | 12 dag |
cukier | 5 dag |
margaryna | 10 dag |
rabarbar | 3 laski |
maliny świeże | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: