Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto drożdżowe z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto drożdżowe z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-drozdzowe-z-rabarbarem6-2.jpg)
drożdże | 10 dag |
mąka pszenna | 1 kg |
cukier | 1 szkl |
mleko | 1,5 szkl |
cukier waniliowy | 1 szt |
jajko | 5 szt |
margaryna | 3/4 kostki |
sól | 1 szczypta |
rabarbar | 1 pęczek |
cukier waniliowy | 1 szt |
cukier | 1/2 szkl |
mąka pszenna | 1/2 szkl |
margaryna | 1/4 kostki |
cukier | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: