Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto dwukolorowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto dwukolorowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-dwukolorowe6-2.jpg)
mąka tortowa | 150 g |
mąka ziemniaczana | 100 g |
masło miękkie | 125 g |
cukier | 150 g |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
jajko | 3 szt |
mleko | 120 ml |
kakao | 2 łyżki gorzkie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: