Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie faszerowane szpinakiem i pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto francuskie faszerowane szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-faszerowane-szpinakiem-i-pieczarkami3-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto francuskie faszerowane szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-faszerowane-szpinakiem-i-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto francuskie faszerowane szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-faszerowane-szpinakiem-i-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto francuskie faszerowane szpinakiem i pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-faszerowane-szpinakiem-i-pieczarkami0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 opakowanie |
szpinak świeży | 2 garści |
pieczarki | 2 garści |
cebula | 1 sztuka |
masło | 2 łyżki |
czosnek | 2 ząbki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
jajko | 1 sztuka |
sezam | do smaku |
ser gouda | 3 plastry |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: