Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto francuskie przekładane kremem z wiśniami, na biszkopcie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-francuskie-przekladane-kremem-z-wisniami-na-biszkopcie6-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
cukier | 0,5 szklanki |
mąka | 3 łyżki |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
ciasto francuskie | 400 gram |
budyń waniliowy | 1 opakowanie |
mleko | 2 szklanki |
masło | 250 gram |
wiśnie | 400 gram |
cukier drobny | 200 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: