Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto "Izaura"
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto "Izaura" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-izaura1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto "Izaura" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-izaura2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto "Izaura" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-izaura3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto "Izaura" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-izaura4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto "Izaura" foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-izaura5-2.jpg)
mąka | 1,5 szklanki |
cukier | 1,5 szklanki |
kakao | 3 łyżki |
margaryna | 25 dag |
proszek do pieczenia | 3 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
jajko | 4 sztuki |
woda | 5 łyżek |
ser biały | 50-70 dag |
jajko | 4 sztuki |
cukier | 1 szklanka |
masło | 1/2 kostki |
wiórki kokosowe | do posypania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: