Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jabłkowo-kokosowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jabłkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkowo-kokosowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jabłkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkowo-kokosowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jabłkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkowo-kokosowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto jabłkowo-kokosowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jablkowo-kokosowe4-2.jpg)
twaróg | 150 gram |
mleko 2% | 6 łyżek |
olej słonecznikowy | 6 łyżek |
cukier | 4 pełne łyżki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
mąka pszenna | 2 szklanki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
jajko | 4 sztuki |
śmietana 18 proc | 1 szklanka |
jabłka | 8 sztuk |
cukier | 1,5 szklanki |
wiórki kokosowe | 200 gram |
konfitura | 1 słoik z moreli |
konfitura wiśniowa | 1 słoik |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: