Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i polewą czekoladową
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i polewą czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe-z-brzoskwiniami-i-polewa-czekoladowa1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i polewą czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe-z-brzoskwiniami-i-polewa-czekoladowa2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i polewą czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe-z-brzoskwiniami-i-polewa-czekoladowa3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto jogurtowe z brzoskwiniami i polewą czekoladową foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowe-z-brzoskwiniami-i-polewa-czekoladowa4-2.jpg)
jogurt naturalny | 180 g |
mąka pszenna | 2,5 szklanki (przesiana przez sito) |
cukier | 1,5 szklanki |
olej | 3/4 szklanki |
jaja | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
brzoskwinie w puszce | 4 połówki |
czekolada gorzka | 100 g |
masło | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: