Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto jogurtowo-kukurydziane wg Zub3ra
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto jogurtowo-kukurydziane wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-kukurydziane-wg-zub3ra1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto jogurtowo-kukurydziane wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-kukurydziane-wg-zub3ra2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto jogurtowo-kukurydziane wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-kukurydziane-wg-zub3ra3-2.jpg)
Smacznego!
![Krok 4 - Ciasto jogurtowo-kukurydziane wg Zub3ra foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-jogurtowo-kukurydziane-wg-zub3ra4-2.jpg)
jajko | 3 |
jogurt naturalny | 150 g |
olej | 1/2 szk |
aromat waniliowy | |
mąka pszenna | 1 szk |
mąka kukurydziana | 1 szk |
cukier trzcinowy | 3/4 szk |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
sól | szczypta |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: