Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto kokosowo-porzeczkowe
Kroki postępowania
Dodać margarynę,żółtka i zagnieść ciasto. Wstawić do lodówki na godzinę.
![Krok 1 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe5-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto kokosowo-porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-kokosowo-porzeczkowe6-2.jpg)
płatki jaglane | 1 szklanka |
mąka gryczana | 1 szklanka |
cukier | 1 szklanka |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
żółtko jajek | 2 szt |
margaryna kostka | 250 g |
budyń czekoladowy | 1 szt |
cukier | 1/2 szklanki |
mleko | 400 ml |
kakao | 2 łyżki |
masło | 50 g |
porzeczki czerwone | 2 szklanki |
białko | 6 szt |
cukier | 3/4 szklanbki |
wiórki kokosowe | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: