Składniki:
Biszkopt | 1 szt. |
śmietana 30% | 400 ml |
cukier puder | 3 łyż. |
cukier waniliowy | 1 łyż. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżecz. |
galaretka żółta | 1 szt. |
galaretka niebieska | 1 szt. |
brzoskwinie | 1 puszka |
woda | 1/4 (gorąca) |
Biszkopt | 1 szt. |
śmietana 30% | 400 ml |
cukier puder | 3 łyż. |
cukier waniliowy | 1 łyż. |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 2 łyżecz. |
galaretka żółta | 1 szt. |
galaretka niebieska | 1 szt. |
brzoskwinie | 1 puszka |
woda | 1/4 (gorąca) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: