Przepis i sposób przygotowania na: ciasto lambada
Kroki postępowania
![Krok 1 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada2-2.jpg)
![Krok 2 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada3-2.jpg)
![Krok 3 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada5-2.jpg)
![Krok 4 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada6-2.jpg)
![Krok 5 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada4-2.jpg)
![Krok 6 - ciasto lambada foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-lambada7-2.jpg)
jaja | 6 szt |
cukier | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka ziemniaczana | 6 łyżek |
sok pomarańczowy | 1 l |
budyń śmietankowy | 2 sztuki |
herbatniki | 3 paczki |
śmietana kremówka | 500 ml |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1,5 łyżki |
cukier puder | 1 łyżka |
cukier waniliowy | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: