Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto malinowo- budyniowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto malinowo- budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowo-budyniowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto malinowo- budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowo-budyniowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto malinowo- budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowo-budyniowe3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto malinowo- budyniowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-malinowo-budyniowe4-2.jpg)
mąka | 3,5 szkl |
cukier | szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
margaryna | 250 g |
żółtko jajek | 5 szt |
białko | 5 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
olej | 1/2 szkl |
cukier puder | szkl |
maliny świeże | 50 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: