Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto maślankowo-rabarbarowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto maślankowo-rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-maslankoworabarbarowe1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto maślankowo-rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-maslankoworabarbarowe2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto maślankowo-rabarbarowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-maslankoworabarbarowe0-2.jpg)
mąka pszenna | 4 szklanki |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
cukier trzcinowy | 3/4 szklanki |
proszek do pieczeni | 2 łyżeczki |
maślanka | 325 ml |
olej | 3/4 szklanki |
jajko | 4 |
rabarbar | 350 g |
margaryna do wysmarowania blac | |
Bułka tarta klasyczna Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: