Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto pajączek
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek3-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek4-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek5-2.jpg)
Ciasto przekładać masą budyniową.Na wierzchu polać polewą czekoladową.
Smacznego. :)
![Krok 6 - Ciasto pajączek foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-pajaczek6-2.jpg)
margaryna | 5 dag |
miód | 3 łyżki |
jaja | 3 sztuki |
kakao | 4 lyzki |
cukier | 3/4 szklanki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
mąka | 3 i 3/4 szklanki |
mleko | 1 litr |
mąka ziemniaczana | 3 łyżki |
mąka pszenna | 3 łyzki |
cukier | 1 szklanka |
cukier waniliowy | 1 opakowanie |
margaryna |
polewa czekoladowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: