Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto porzeczkowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-porzeczkowe54-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-porzeczkowe55-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto porzeczkowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-porzeczkowe53-2.jpg)
czerwone porzeczki | 200 g |
margaryna | 100 g |
cukier | 70 g |
jogurt naturalny | 70 g |
jajko | 2 szt |
mąka | 160 g |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: