Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto Princessa
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa14-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa15-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa16-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa17-2.jpg)
Smacznego :)
![Krok 5 - Ciasto Princessa foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-princessa18-2.jpg)
jaja | 5 sztuk |
proszek do pieczenia | 2 lyżeczki |
mąka pszenna | 0,5 szklanki |
mąka ziemniaczana | 0,5 szklanki |
śmietana 30% | 500 ml |
serek homogenizowany | 400 g |
cukier | 2 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
fix do śmietany | ewentualnie |
baton | 3 sztuki PRINCESSA orzechowa |
kawa rozpuszczalna | 4 łyzki |
cappuccino śmietankowe | 4 łyżki |
cukier | |
woda | 1 szklanka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: