Składniki:
jajko | 6 sztuk "L" |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
margaryna | 200 gram |
mąka tortowa | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
rabarbar | 70 dag |
porzeczki czerwone | 250 gram |
cukier puder | - ile potrzeba |
jajko | 6 sztuk "L" |
cukier | 3/4 szklanki |
cukier wanilinowy | 2 opakowania |
margaryna | 200 gram |
mąka tortowa | 2,5 szklanki |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
rabarbar | 70 dag |
porzeczki czerwone | 250 gram |
cukier puder | - ile potrzeba |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: