Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto śmietankowo brzoskwiniowe
Kroki postępowania
Brzoskwinie mieszamy jak galaretka zacznie tężeć i wylewamy na biszkopt.
Wycinamy gwiazdki i serduszka z galaretki i dekorujemy ciasto.
POLECAM!!!
jajko | 6 szt |
cukier | 5 łyżek |
mąka pszenna | 6 łyżek |
proszek do pieczenia | 1/2 łyżeczki |
galaretka brzoskwiniowa | 3 szt |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
śmietana 30% | 500 ml |
cukier waniliowy | 1 łyżka |
cukier | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
jogurt owocowy | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: