Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto ucierane z borówką amerykańską
Kroki postępowania
Gotowe ciasto przekładamy do blaszki.
![Krok 1 - Ciasto ucierane z borówką amerykańską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-borowka-amerykanska1-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto ucierane z borówką amerykańską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-borowka-amerykanska2-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto ucierane z borówką amerykańską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-borowka-amerykanska3-2.jpg)
Smacznego!!!
![Krok 4 - Ciasto ucierane z borówką amerykańską foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-ucierane-z-borowka-amerykanska4-2.jpg)
margaryna | 15 dkg |
cukier kryształ | 6 łyżek |
jajko | 3 szt |
proszek do pieczenia | 1,5 łyżeczki |
mąka | 14 łyżek |
aromat waniliowy | do smaku |
borówka amerykańska | |
cukier puder | 2-3 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: