Przepis i sposób przygotowania na: ciasto z brzoskwiniami
Przełożenie:
biszkopt jasny
galaretka z ananasami
biszkopt orzechowy
masa czekoladowa
masa budyniowa
biszkopt kakaowy
dekoracja
jajko | 8 szt |
kakao | 3 łyż |
mąka | 1 szkl |
mąka ziemniaczana | 1 szkl |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
cukier | 1,5 szkl |
jajko | 4 szt |
mąka | 1 szkl |
cukier | 0,75 szkl |
proszek do pieczenia | 1 łyzeczka |
galaretka cytrynowa | 2 szt |
budyń śmietankowy | 2 szt |
masło | 2 szt |
czekolada gorzka | 1 szt |
brzoskwinie w puszce | 1 puszka |
orzechy | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: