Składniki:
porzeczki czerwone | 2 szklanki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
masło | 200 gram |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 4 łyżki |
porzeczki czerwone | 2 szklanki |
mąka pszenna | 2 szklanki |
masło | 200 gram |
cukier | 1 szklanka |
jajko | 3 sztuki |
proszek do pieczenia | 1 łyżeczka |
oliwa | 2 łyżki |
mąka pszenna | 2 łyżki |
cukier puder | 2 łyżki |
płatki migdałowe | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: