Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto z rabarbarem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem42-2.jpg)
![Krok 2 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem43-2.jpg)
![Krok 3 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem44-2.jpg)
![Krok 4 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem45-2.jpg)
![Krok 5 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem46-2.jpg)
![Krok 6 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem47-2.jpg)
![Krok 7 - Ciasto z rabarbarem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ciasto-z-rabarbarem48-2.jpg)
jaja | 4 |
cukier puder | 1 szklanka |
masło | 200 gram |
kefir | 300 gram |
mąka kukurydziana | 1,5 szklanki |
skrobia ziemniaczana | 1 szklanka |
proszek do pieczenia | 2 łyżeczki |
Soda oczyszczona Prymat | 1 łyżeczka |
sól | szczypta |
rabarbar |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: